عاشق ياد گيري
دركنار هم چيز هاي زيادي مي توان ياد گرفت

تهيه كباب كوبيده 

همواره شنيده ايم كه كباب كوبيده تنها يكي از بهترين كباب هاي مجلسي ايراني است و در بين مردم از محبوبيتي خوبي بر خور دار است . رفته رفته اين محبوبيت به حدي رسيده  كه الان كباب كوبيده به پر مصرف ترين كباب در بين ايراني ها تبديل شده است . اصول درست كردن اين كباب گوشت گوسفندي است و لي آرام آرام از گوشت گوساله هم در اين كباب استفاده شده است . امروزه و با گذشت زمان براي درست كردن كباب كوبيده از تركيب گوسفندي و گوساله استفاده مي شود . دليل اكثر طبخ كننده ها طعم مطلوب و يك دست بودن كباب و مهم تر ازبقيه چربي متعادل بين اين دو گوشت است . چند نكته در مورد طرز تهيه كباب كوبيده  حائز اهميت است كه بيشر به آنها مي پردازيم . نكته اول زمان آماده سازي است كه ميانگين اين زمان بين يك ساعت تا يك ساعت نيم است و زمان پخت آن بين پانزده تا سي دقيقه است . دوم استفاده از گوشت است كه مي توانيد از گوسفندي يا تركيب گوسفندي با گاو استفاده كنيد .  سوم چرخاندن مرتب سيخ ها است كه نكته كاملا مهمي بوده چرا كه اگر لحظه اي كوتاهي و درنگ كنيد كباب ها ريخته و زحمات چند ساعته شما به باد مي رود . نكته بعدي دقت در درست كردن آتش است اگر شما از ذغال استفاده مي كنيد كه حد الامكان بعد از سرخ شدن تمام ذغال ها شروع به پخت كباب كنيد واگر شما از هيزم استفاده مي كني صبر كنيد تا هيزم هاي شما كاملا به ذغال تبديل شده و بعد شروع به طبخ كنيد . چرا كه اين كار باعث مي شود كه اگر شما از نفت و يا هر مواد آتش زايي ديگر استفاده كرده ايد بوي آن از بين رفته و غذاي شما بد بو نشود .

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/9  ] [ ۰۶ ] [ mahdis301 ] [ ]

طرز تهيه كباب كوبيده

امروز قصد داريم در مورد يك غذاي خوش مزه صحبت كنيم غذايي كه به دليل پر طرفدار بودن و لذيذ بودن يك روز از سال ( 10 جولاي مصادف با 20 تير ماه ) را به آن اختصاص داده اند . ما قصد داريم در اين مقاله طرز تهيه كباب كوبيده  را به گونه اي آموزش دهيم كه كباب زن ها در رستوران ها درست مي كنند . شما براي درست كردن يك كباب كوبيده خانگي نياز به يك سري مواد اوليه شامل : گوشت (گوسفندي ، گوساله) ، ادويه جات (نمك ، فلفل سياه) ، زعفران و كره داريد . كلا درست كردن غذا نياز به حوصله دارد و كباب هم از اين قضيه مستثني نيست . براي درست كردن كباب ابتدا بايد گوشت را درون چرخ گوشت ريخته و دو تا سه مرتبه چرخ كنيد . مرحله بعدي اضافه كردن نمك ، فلفل و زعفران است حال بايد گوشت را خوب ورز دهيد تا با موادي كه به آن اضافه كرديد مخلوط شود . اضافه كردن فلفل سياه و زعفران باعث مي شود كه بوي زهم گوشت از بين برود و نمك هم گوشت را طعم دار مي كند . حال نوبت به رنده كردن پيازها مي رسد . يك نكته مهم اين است كه بعد از رنده كردن بايد پياز ها را با دست فشار دهيد تا آب آنها كاملا گرفته شود . اين كار باعث مي شود تا كباب از روي سيخ نريزد . پياز ها را به گوشت اضافه دهيد و خوب آن را بهم بزنيد تا حسابي مخلوط بشوند . بعضي ها معتقد هستن بعد از اين مرحله نوبت به اين مي رسد كه گوشت را درون يخچال قرار دهند تا به اصطلاحي گوشت بيات شود . اين موضوع بيات شدن بستگي به زمان و علاقه شما دارد . شما مي توانيد بعد از اضافه كردن مواد به گوشت آن را سيخ گرفته و كباب كنيد فقط بايد يك نكته را رعايت كنيد آن هم اين است كه بايد سريع سيخ هاي كباب را چرخانده تا كباب ها نريزد . خوب در اين مرحله نوبت به سيخ گرفتن كباب است . اگر شما هم به مانند بقيه دوستان خود در گرفتن سيخ ها مشكل داريد مي توانيد از دستگاه هاي جديدي كه خود اقدام به اين كار مي كنند استفاده نماييد . خوب مرحله آخر مي رسيم به آماده كردن كباب ها بر روي كباب پز .

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/28  ] [ ۰۹ ] [ mahdis301 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب